Tzatziki als lunchgerecht
2014-12-18- Keuken:Grieks
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een lekker vegetarisch Grieks gerecht. Een alternatief tzatziki als lunchgerecht.
Ingredienten
• 50 gram hüttekase
• Stukjes komkommer
• Peper en zout
• 125 ml total 0% vet Griekse yoghurt
• 1 eetlepel verse bieslook
Bereidingswijze
Doe de yoghurt, hüttekase in een kom. Pel de knoflook en pers deze uit boven de yoghurt. Schil de komkommer en rasp deze met een fijne rasp eveneens boven de yoghurt. Voeg peper, zout en de bieslook toe en meng alles goed door elkaar. Bereid dit een dag van tevoren. Een heerlijk fris beleg voor op de crackers. Let wel op dat dit luchgerecht het portie van 50 gr. eiwitten én 1 zuivelproduct bevat.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.