Tonijn met basilicum
2014-11-25- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een heerlijke tonijn met basilicum.
Ingredienten
• 4 gram basilicum
• 100 gram broccoli, in roosjes en stukjes
• 25 ml campina kookroom light
• 100 gram krieltjes
• Pancoating (webshop)
• 100 gram sperziebonen, schoongemaakt
• Staafmixer of keukenmachine
• 75 gram tonijn
Bereidingswijze
Verwarm pancoating in een grote koekenpan of braadpan en bak de krieltjes hierin in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Meng de sperziebonen met de broccoli en kook deze in 5-7 minuten beetgaar. Maal de room met het basilicum, zout en peper fijn met de staafmixer of met de keukenmachine. Wrijf de tonijn in met zout, peper en spray ze in met pancoating. Verhit een grillpan of koekenpan. Gril of bak de tonijn in 2-3 minuten aan iedere zijde mooi bruin. Serveer de tonijn naast de groenten, schenk de basilicumsaus ernaast. Geef de krieltjes erbij.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.