Tilapiafilet in Thaise saus

2014-10-17
Tilapiafilet in Thaise saus
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 15m

Een heerlijk visgerecht. Tilapiafilet in Thaise saus.

Ingredienten


• ¾ bosuitje, in stukjes
• 100 ml magere melk
• ¾ eetlepel(s) namjai currypasta
• volgens Total Body Balance. Lees verder →
• 100 gram tilapiafilet, in 6 stukken
• ¼ zakje verse koriander, fijngesneden

Bereidingswijze

Verwarm de pancoating in een hapjespan en fruit de currypasta zachtjes tot deze gaat geuren. Voeg de melk toe, breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 5 minuten zachtjes doorkoken en dikker worden. Roer de bosuitjes en de helft van de koriander erdoor. Bestrooi de stukken vis met zout en leg ze in de currysaus. Smoor de vis, met het deksel op de pan, in 5 minuten op laag vuur gaar. Keer de stukken na 2 minuten voorzichtig om met een spatel. Strooi vlak voor serveren de rest van de koriander erover. Lekker met pandanrijst en komkommersalade. Tip: Tilapiafilet is niet alleen vers in het koelvak te vinden, maar is er ook in diepvrieszakken.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • Rijstschotel met garnalen

    Rijstschotel met garnalen

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Thaise marinade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *