Thaise kipcurry
2014-08-31- Keuken:Thais
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een bijzonder heerlijke Thaise kipcurry gerecht.
Ingredienten
• ½ theelepel kerrie
• 100 gram kipfilet
• ½ namjai rode currypasta
• Pancoating (webshop)
• ½ eetlepel sojasaus
• Stukje gember van ca. 2 cm of gemberpasta
Bereidingswijze
Verwarm de pancoating en fruit hierin de currypasta en de kerrie enkele minuten tot de curry gaat geuren. Schil het stukje gember en rasp het fijn. Snijd de kip in blokjes. Doe de gember en de kip bij de curry en laat de kip wit kleuren. Voeg 1½ dl water en de sojasaus toe en stoof de kip 15 minuten. Lekker met sperziebonen en rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.