Tartaar met rijst en paprikasalade
2014-12-11- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Een heerlijke tartaar met rijst en paprikasalade.
Ingredienten
• 100 gram gekookte rijst
• Pancoating (webshop)
• 1/3 theelepel paprikapoeder
• 8/10 zakje rode paprika’s, in grove stukken
• 1/10 rucola (a 75 g)
• 1 tartaartjes
• ½ uien, gesnipperd
Bereidingswijze
1. Verhit pancoating in een pan met dikke bodem en bak hierin de ui glazig. Voeg de rijst toe en bak 2-3 minuten. Roer het paprikapoeder door de rijst, schenk er 400 ml water bij en breng dit aan de kook. Doe de deksel op de pan en kook de rijst nog 10 minuten. Neem daarna de deksel eraf en laat nog 4-5 minuten zachtjes doorkoken.
2. Bespray de stukken paprika dun met pancoating en gril ze aan beide zijden. Bestrooi ze daarna met zout en peper naar smaak en schep ze om met de rucola. Bespray de tartaartjes dun met pancoating en gril ze in 8-10 minuten gaar, keer ze halverwege. Serveer de rijst met de paprikasalade en de tartaartjes.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.