Sushi van tonijn
2014-10-08- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Sushi van tonijn. Lekker en snel klaar.
Ingredienten
• 50 gram bosuitjes
• 50 gram courgette (julienne gesneden)
• 50 gram kastanjechampignons
• Sojasaus
• 100 gram tonijn
Bereidingswijze
Snijd de bosuitjes in stukken van circa 3-4 centimeter, de kastanjechampignons in vieren en de courgette julienne. Wok ze heel kort op hoog vuur en blus af met sojasaus. De tonijn in mooie dunne plakjes snijden en laten marineren in sojasaus. Samen serveren. Lekker met rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.