Spruitjesschotel met spaghetti
2014-07-17- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Overheerlijk spruitjesschotel met spaghetti.
Ingredienten
• Mespunt cayennepeper
• ½ blik gepelde tomaten
• ½ teentje knoflook
• Parmezaanse kaas
• 250 gram spruiten
• 100 gram tartaar
• 1½ uien
Bereidingswijze
Spruitjes in 10 minuten gaar koken, afgieten en in een vuurvaste ovenschotel doen. Koekepan met Pam inspuiten en de tartaar rul bakken met de gesnipperde uien en knoflook. 1 blikje gepelde tomaten toevoegen en cayennepeper. Het tomatenprutje over de spruitjes doen met daarover een beetje Parmezaanse kaas. In de oven laten gratineren. Ondertussen de spaghetti koken.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
gepost door Christiaan Op 10 mei 2021
Prima voedzaam gerecht, makkelijk te maken ook. Enige wat ik even onpraktisch vond is: de combi spaghetti en spruitjes. Je bent zo gewend om een smeuïg sausje te hebben. Wat uit de oven kwam was wat droger en losser. Maar zeker wel iets om af en toe klaar te maken!