Scholrolletjes met andijvie

2014-10-16
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 45m

Een lekker vis gerecht. Scholrolletjes met andijvie.

Ingredienten


• 200 gram andijvie
• Korianderpoeder
• ½ zakje(s) opkikker naturel
• Peper, zout
• 100 gram scholfilet
• 1 uien

Bereidingswijze

De andijvie wassen en uit laten lekken. De ui schoonmaken en in kleine stukjes snijden. In een wok of wadjan de ui vlug bakken. Voeg daarna de andijvie toe. Mee bakken tot deze geslonken is. Als de massa erg nat is nog even uit laten lekken op een zeef. Voeg er een klein beetje zout, peper, wat Aromat en de korianderpoeder aan toe. Verdeel de andijvie over (de brede kant van) de scholfilet. Rol elke filet op en zet ze vast met een coctailprikker of een stukje garen. Leg ze naast elkaar in een vuurvaste schaal. Maak bouillon van de Opkikker en schenk dat in de schaal. Zet de schaal een half uur in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *