Scholrolletjes met andijvie
2014-10-16- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 45m
Een lekker vis gerecht. Scholrolletjes met andijvie.
Ingredienten
• 200 gram andijvie
• Korianderpoeder
• ½ zakje(s) opkikker naturel
• Peper, zout
• 100 gram scholfilet
• 1 uien
Bereidingswijze
De andijvie wassen en uit laten lekken. De ui schoonmaken en in kleine stukjes snijden. In een wok of wadjan de ui vlug bakken. Voeg daarna de andijvie toe. Mee bakken tot deze geslonken is. Als de massa erg nat is nog even uit laten lekken op een zeef. Voeg er een klein beetje zout, peper, wat Aromat en de korianderpoeder aan toe. Verdeel de andijvie over (de brede kant van) de scholfilet. Rol elke filet op en zet ze vast met een coctailprikker of een stukje garen. Leg ze naast elkaar in een vuurvaste schaal. Maak bouillon van de Opkikker en schenk dat in de schaal. Zet de schaal een half uur in een voorverwarmde oven van 200 graden.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.