Salsa Mexicana

2014-11-12
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 15m

Een lekkere, eventueel pittige, salsa Mexicana.

Ingredienten


• Enkele takjes peterselie
• ½ mespunt gemalen koriander (ketoembar)
• ¼ groene paprika
• ¼ teentje knoflook
Pancoating (webshop)
• Peper, zout
• ½ rode Spaanse peper
• ½ ui
• ¾ vleestomaat
• ¼ theelepel Stevia zoetstof (webshop)

Bereidingswijze

Verwijder eventueel de hete zaadjes uit de pepers. Snijd ze samen met de tomaten, de paprika, de ui en de gepelde knoflook in stukjes. Pureer al deze gesneden ingrediënten met een staafmixer of in de keukenmachine. Roer peper, zout, zoetstof en koriander erdoor.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: , Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • Zoete pikante tofu met gebakken noodles

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • vegetarische lasagne

    Vegetarische lasagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *