Salsa Mexicana
2014-11-12- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een lekkere, eventueel pittige, salsa Mexicana.
Ingredienten
• Enkele takjes peterselie
• ½ mespunt gemalen koriander (ketoembar)
• ¼ groene paprika
• ¼ teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• Peper, zout
• ½ rode Spaanse peper
• ½ ui
• ¾ vleestomaat
• ¼ theelepel Stevia zoetstof (webshop)
Bereidingswijze
Verwijder eventueel de hete zaadjes uit de pepers. Snijd ze samen met de tomaten, de paprika, de ui en de gepelde knoflook in stukjes. Pureer al deze gesneden ingrediënten met een staafmixer of in de keukenmachine. Roer peper, zout, zoetstof en koriander erdoor.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.