Rosbiefreepjes met champignons

2014-07-05
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 35m

Heerlijke rosbiefreepjes met plakjes champignons en uien.

Ingredienten


• 125 gram champignons
• 1 grote ui
• Maizena
• 100 gram rosbief
• Sojasaus
Pancoating (webshop)

Bereidingswijze

Rosbief in reepjes snijden (1 x 5 cm) en marineren in 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel maizena (ongeveer 15 minuten of langer). Champignons in plakjes snijden en uien in ringen. Wok of pan met Pancoating bespuiten en verhitten. Rosbief roerbakken (ongeveer 2 minuten) totdat het dichtgeschoeid is. Vlees uit de pan halen en warm houden. Vervolgens de uien en champignons bakken. Als het aanbakt wat water bijvoegen en blijven roerbakken totdat de groente bijna gaar is. Vervolgens de rosbief erbij en nog een minuut roerbakken totdat het vlees weer goed warm is. Serveer met rijst en eventueel salade

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • Rijstschotel met garnalen

    Rijstschotel met garnalen

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *