Rosbiefreepjes met champignons
2014-07-05- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 35m
Heerlijke rosbiefreepjes met plakjes champignons en uien.
Ingredienten
• 125 gram champignons
• 1 grote ui
• Maizena
• 100 gram rosbief
• Sojasaus
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
Rosbief in reepjes snijden (1 x 5 cm) en marineren in 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel maizena (ongeveer 15 minuten of langer). Champignons in plakjes snijden en uien in ringen. Wok of pan met Pancoating bespuiten en verhitten. Rosbief roerbakken (ongeveer 2 minuten) totdat het dichtgeschoeid is. Vlees uit de pan halen en warm houden. Vervolgens de uien en champignons bakken. Als het aanbakt wat water bijvoegen en blijven roerbakken totdat de groente bijna gaar is. Vervolgens de rosbief erbij en nog een minuut roerbakken totdat het vlees weer goed warm is. Serveer met rijst en eventueel salade
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.