Romige kip kerrie met rijst
2014-09-02- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Betoverend lekkere romige kip kerrie met rijst.
Ingredienten
• ½ bosui
• 1 doosje champignons
• Eventueel wat juspoeder rundvlees van maggi
• Flinke scheut Campina kookroom light
• ½ grote ui
• Kerrie poeder
• 87,50 gram kipfilet
• Peper en zout
Bereidingswijze
Zet de rijst alvast op dan is het ongeveer tegelijk klaar. Snijd de kipfilet en champignons in blokjes. Snijd de ui fijn en de bosui in ringetjes. Fruit de ui in wat pancoating. Bak de kipfilet en de champignons in pancoating tot ze gaar zijn en voeg bij de ui. Voeg nu de campina kookroom light (magere soja kookroom) toe en het kerriepoeder en peper en zout naar smaak. Laat het geheel wat indikken. Je kunt ook magere melk gebruiken en wat juspoeder om de saus wat dikker te maken. Voeg voor het opdienen de bosui toe. Eet smakelijk.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.