Roergebakken spruitjes
2014-11-10- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een lekker bijgerecht. Roergebakken spruitjes.
Ingredienten
• ½ theelepel gedroogde provencaalse kruiden
• ½ teentje knoflook, fijngehakt
• Pancoating (webshop)
• 100 gram schnitzelreepjes
• 100 gram spruitjes, schoongemaakt
• 100 gram voorgegaarde aardappelpartjes
Bereidingswijze
Kook de spruitjes in water met zout ca. 3 minuten. Laat ze in een vergiet uitlekken. Bestrooi de schnitzelreepjes met zout en peper. Verhit de pancoating in een wok en roerbak de reepjes in 4-5 minuten bruin en gaar. Schep het vlees op een bord. Fruit de knoflook 1 minuut in het “bakvet” in de wok. Voeg de kruiden, de aardappelpartjes en de spruitjes toe en bak ze omscheppend ca. 8 minuten mee. Voeg als de pan te droog wordt een scheutje water toe. Voeg de vleesreepjes toe en laat alles goed warm worden.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.