Roergebakken spruitjes

2014-11-10
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Een lekker bijgerecht. Roergebakken spruitjes.

Ingredienten


• ½ theelepel gedroogde provencaalse kruiden
• ½ teentje knoflook, fijngehakt
Pancoating (webshop)
• 100 gram schnitzelreepjes
• 100 gram spruitjes, schoongemaakt
• 100 gram voorgegaarde aardappelpartjes

Bereidingswijze

Kook de spruitjes in water met zout ca. 3 minuten. Laat ze in een vergiet uitlekken. Bestrooi de schnitzelreepjes met zout en peper. Verhit de pancoating in een wok en roerbak de reepjes in 4-5 minuten bruin en gaar. Schep het vlees op een bord. Fruit de knoflook 1 minuut in het “bakvet” in de wok. Voeg de kruiden, de aardappelpartjes en de spruitjes toe en bak ze omscheppend ca. 8 minuten mee. Voeg als de pan te droog wordt een scheutje water toe. Voeg de vleesreepjes toe en laat alles goed warm worden.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • Rijstschotel met garnalen

    Rijstschotel met garnalen

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *