Roergebakken reuzengarnalen
2014-11-24- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Een lekkere roergebakken reuzengarnalen.
Ingredienten
• 1/7 zakje basilicum (a 15 g), grof gehakt
• ¼ kleine ui, gesnipperd
• ¼ eetlepel namjai currypasta
• Pancoating (webshop)
• 100 gram reuzengarnalen
• ¼ visbouillontablet
Bereidingswijze
Pel de garnalen en spoel de schillen af. Verhit pancoating in een hapjespan en fruit hierin de ui en de schillen 2 minuten mee. Voeg 375 ml water en het halve bouillontablet toe en breng alles aan de kook. Zeef de bouillon boven een schone pan. Verhit pancoating in een wok en roerbak de garnalen met de currypasta hierin 2-3 minuten. Verdeel ze over 2 borden en schenk de hete bouillon erop. Strooi het basilicum erover. Lekker met brood. Indien je dit gerecht als voorgerecht wil gebruiken let dan op de hoeveelheid eiwitten.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.