Roergebakken Paksoi

2014-11-04
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Voorbereidingstijd: 1m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 10m

Een lekker roergebakken Paksoi.

Ingredienten


• ½ eetlepel Japanse sojasaus
• ½ teentje knoflook, fijngehakt
Pancoating (webshop)
• ½ struik paksoi
• ¼ ui, in dunne partjes

Bereidingswijze

Was de struik paksoi, maak ze goed droog en snijd de bladeren en stengels in brede repen. Verwarm de pancoating in een wok en roerbak de ui, knoflook en paksoistengels 3-4 minuten. Schep het paksoiblad erdoor en roerbak de groente in 2-3 minuten beetgaar. Schep de sojasaus erdoor. Serveertips: Lekker bij kipspiesjes en rijst. Variaties: Vervang de paksoi door andijvie of spinazie.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • Zoete pikante tofu met gebakken noodles

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • vegetarische lasagne

    Vegetarische lasagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *