Roergebakken Paksoi
2014-11-04- Keuken:Japans
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Voorbereidingstijd: 1m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een lekker roergebakken Paksoi.
Ingredienten
• ½ eetlepel Japanse sojasaus
• ½ teentje knoflook, fijngehakt
• Pancoating (webshop)
• ½ struik paksoi
• ¼ ui, in dunne partjes
Bereidingswijze
Was de struik paksoi, maak ze goed droog en snijd de bladeren en stengels in brede repen. Verwarm de pancoating in een wok en roerbak de ui, knoflook en paksoistengels 3-4 minuten. Schep het paksoiblad erdoor en roerbak de groente in 2-3 minuten beetgaar. Schep de sojasaus erdoor. Serveertips: Lekker bij kipspiesjes en rijst. Variaties: Vervang de paksoi door andijvie of spinazie.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.