Roerbakgroenten met garnalen
2014-10-15- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijke roerbakgroenten met garnalen.
Ingredienten
• ½ bakje champignons
• Cayennepeper
• ½ courgette
• 100 gram grote garnalen
• ½ grote ui
• 1 grote vleestomaten
• 1 teentje knoflook
• 1 pepers
• ½ rode paprika
• ½ struikje broccoli
• ½ blik tomaten
• Zout, peper
Bereidingswijze
Tomaten ontvellen en in vieren snijden. Champignons in plakjes snijden. Paprika en courgette in blokjes snijden. Broccoli in kleine roosjes snijden. Ui en knoflook fijnsnijden. Ui en knoflook in tefalpan bruin laten worden. Paprika, courgette en tomaten erbij doen en half gaar laten worden. Champignons, pepers en blik tomaten erbij doen en even laten sudderen. Op het laatst de broccoli en de garnalen erbij doen en het geheel goed doorwarmen. Eventueel nog een klein beetje sambal toevoegen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.