Pittige vis uit de oven
2014-12-16- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijk ovengerecht. Pittige vis uit de oven.
Ingredienten
• kwart citroen
• 50 dl groentebouillon
• ½ eetlepel nasikruiden (zakje)
• Peper
• rood pepertje naar smaak (bv 1/3)
• ½ sjalot
• ½ eetlepel sojasaus
• 1 tl Culieet
• 1 tomaten
• 100 gram witte visfilet
Bereidingswijze
Warm de oven voor op 200° C. Maak de sjalot schoon en snijd hem klein. Was de tomaten en snijd ze in plakken. Snijd het stukje peper in reepjes. Roer de nasikruiden door de sojasaus, Culieet en de bouillon en voeg de sjalot en de peper toe. Bestrooi de vis met peper en leg de vis in een ovenschaal, doe hierover het ui mengsel. Snijd de gewassen citroen in parten en schik ze om de vis en dek de vis af met de plakken tomaat. Laat de vis in het midden van de oven in 13 minuten gaar worden. Lekker met aardappelpuree.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.