Pittige tijgergarnalen
2014-11-20- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Heerlijke maar pittige tijgergarnalen.
Ingredienten
• Ggemalen gedroogde chilipeper
• ½ theelepel oregano
• Pancoating (webshop)
• ¾ paprika, in brede repen
• 100 gram tijgergarnalen
• ½ ui, in ringen
Bereidingswijze
Verhit de pancoating in een hapjespan en fruit hierin de ui en de paprika 3 minuten op middelmatig vuur. Voeg de oregano, naar smaak chilipeper en zout toe en schenk 2.5 eetlepel water in de pan. Leg het deksel op de pan en zet het vuur laag. Stoof de paprika 15 minuten. Zet het vuur hoog. Voeg de tijgergarnalen toe en bak alles al omscheppend nog 3-4 minuten. Breng het gerecht op smaak met zout en chilipeper. Lekker met spaghetti.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.