Pitabroodje met kipfilet
2014-12-20- Keuken:Turks
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een makkelijk maar lekker recept: Pitabroodje met kipfilet.
Ingredienten
• 65 gram champignons
• ¼ ijsbergsla
• 100 gram kipfilet
• Pancoating (webshop)
• ½ paprika
• Theelepel(s) shoarmakruiden
• ½ verse knoflook
• 1 stuk volkoren pitabroodje
• ½ zoete ui
Bereidingswijze
Snijd de kipfilet in reepjes en kruid ze met shoarmakruiden en de verse knoflook. Snipper de ui en snijd de paprika en champignons in stukjes. Bak de kipfilet in een koekenpan met een beetje pancoating. Voeg de ui, paprika en champignons toe en bak het geheel door, totdat de kipfilet gaar is. Was de sla en snijd deze in dunne reepjes. Verwarm de pitabroodjes, zoals op de verpakking staat aangegeven. Snij het warme broodje op de rand voor de helft open. Vul het om en om met de reepjes sla en het vlees. Maak er bijvoorbeeld een tzatziki of een tomatensalsa bij. Kijk voor de recepten in de bibliotheek. Voor de variatie kun je ander vlees, kruiden en groenten nemen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
gepost door Liesbeth Op 16 maart 2018
Ook heerlijk met de zelfgemaakte tzaziki!