Penne met tomaat en broccoli
2014-10-28- Keuken:Italiaans
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Lekkere penne met tomaat en broccoli.
Ingredienten
• 75 gram broccoliroosjes
• ¼ grote ui, gesnipperd
• ¾ eetlepel Italiaanse kruidenmix
• 37,50 gram magere verbrokkelde kaas
• Pancoating (webshop)
• 125 gram tomaten, in stukjes
• 100 gram volkoren penne
Bereidingswijze
Kook de penne volgens de aanwijzingen. Verhit de pancoating in een hapjespan en fruit de ui en een teentje knoflook 2-3 minuten. Schep de tomaten, kruiden en 40-50 ml water erdoor en laat dit nog 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng het geheel pittig op smaak met peper. Verdeel de broccoli in kleinere roosjes en kook ze in ruim kokend water in 3-4 minuten beetgaar. Verdeel de afgegoten pasta over diepe borden, schep de tomatensaus erop en verdeel de broccoliroosjes en kaas erover.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.