Pastasalade met gegrilde kip
2014-10-09- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een veelzijdig gerecht. Pastasalade met gegrilde kip.
Ingredienten
• 100 gram gegrilde kip
• 50 gram kerstomaatjes, gehalveerd
• Pancoating (webshop)
• 100 gram penne
• 5 gram verse basilicum, gehakt
• Versgemalen zwarte peper
• ½ eetlepel(s) witte wijnazijn
Bereidingswijze
Verwijder het vel en de botjes van de kip. Snijd het vlees in reepjes. Kook de pasta in een grote pan kokend water met zout al dente. Laat de pasta uitlekken en doe hem over in een schaal. Meng wat pancoating met de azijn en schenk dit mengsel over de warme pasta. Goed mengen. Schep kip, tomaten en basilicum goed door de pasta. Strooi er versgemalen zwarte peper over. Serveer warm als hoofdgerecht of op kamertemperatuur als onderdeel van een saladebuffet.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.