Pasta met courgettesaus
2014-10-17- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijke pasta met courgettesaus.
Ingredienten
• ½ courgette, in blokjes
• ½ teentje knoflook, in dunne plakjes
• Pancoating (webshop)
• ¼ rode ui, gesnipperd
• Sap van 0.25 citroen
• 4 gram verse tijm, van takjes gerist
• 100 gram volkoren pasta
Bereidingswijze
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Verwarm de pancoating in een wok en fruit de ui op laag vuur glazig. Voeg de courgette en knoflook toe en roerbak ze op matig vuur in 5 minuten beetgaar. Meng de tijmblaadjes met het citroensap en voeg dit toe aan het ui-courgettemengsel. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Giet de pasta af en schep het courgettemengsel erdoor. Tip: Wilt u de saus nog meer smaak geven? Voeg dan extra knoflook en citroensap toe.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.