Pasta frittata
2014-11-29- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 35m
Een lekker Italiaans vegetarische hoofdgerecht recept: Pasta frittata.
Ingredienten
• 1½ eetlepel(s) Campina kookroom light
• ¼ theelepel chilipoeder
• 1 eieren
• 125 gram gemengde paddenstoelen, in plakjes
• 25 gram geraspte 20+ kaas
• ¼ eetlepel italiaanse kruiden
• ¼ teentje knoflook, fijngesneden
• Pancoating (webshop)
• ½ ui, gesnipperd
• 50 gram volkorenspaghetti
Bereidingswijze
Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Verhit pancoating in een koekenpan met anti-aanbaklaag en fruit hierin de ui en knoflook glazig. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze 5 minuten mee. Breng ze pittig op smaak met zout, peper, chilipoeder en de Italiaanse kruiden. Laat de spaghetti uitlekken. Meng de paddenstoelen door de spaghetti. Verhit weer pancoating in de koekenpan en schep hierin het spaghettimengsel. Klop de eieren los met de room en de geraspte kaas, breng op smaak met zout en peper en schenk dit over het spaghettimengsel. Laat het geheel afgedekt op matig vuur in 10-15 minuten gaar worden. Zodra de bovenkant droog is geworden, keer dan de frittata om met behulp van een bord en bak de andere zijde nog 3-4 minuten. Lekker met een groene salade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.