Oosterse risotto
2014-11-10- Keuken:Chinees
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 0m
Een lekker Chinees hoofdgerecht. Oosterse risotto.
Ingredienten
• 100 gram gekookte zilvervliesrijst
• 100 gram gerookte kipfilet, in reepjes
• 200 ml kippenbouillon (van tablet)
• ¾ eetlepel namjai currypasta
• Pancoating (webshop)
• ½ zakje spinazie (300 g)
Bereidingswijze
Verhit de pancoating in een ruime pan met dikke bodem en bak de rijstkorrels met de currypasta al omscheppend tot ze glanzen. Voeg de bouillon toe en kook de rijst in circa 12 minuten zachtjes gaar. Roer de rijst regelmatig door. Voeg de spinazie deel voor deel toe en verwarm al roerend totdat de spinazie geslonken is. Schep de kip door de rijst en laat alles goed warm worden. Lekker met salade van witlof.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.