Nasi met Chinese kool
2014-11-11- Keuken:Indonesisch
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijke variant van nasi: Nasi met Chinese kool.
Ingredienten
• ¼ Chinese kool, in grove stukken
• 100 gram gekookte rijst
• 100 gram gekruide kipreepjes
• ½ theelepel kerriepoeder
• Pancoating (webshop)
• ¾ eetlepel sojasaus
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de pancoating in een wok en roerbak de kipreepjes in circa 3 minuten bruin en gaar. Schep ze uit de wok op een bord. Roerbak in het achtergebleven “bakvet” de Chinese kool met het kerriepoeder in circa 3 minuten beetgaar. Schep de rijst en naar smaak sojasaus en peper door de groente en bak alles op hoog vuur 2-3 minuten. Lekker met sambal oelek.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.