Nasi met Chinese kool

2014-11-11
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Een heerlijke variant van nasi: Nasi met Chinese kool.

Ingredienten


• ¼ Chinese kool, in grove stukken
• 100 gram gekookte rijst
• 100 gram gekruide kipreepjes
• ½ theelepel kerriepoeder
Pancoating (webshop)
• ¾ eetlepel sojasaus

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de pancoating in een wok en roerbak de kipreepjes in circa 3 minuten bruin en gaar. Schep ze uit de wok op een bord. Roerbak in het achtergebleven “bakvet” de Chinese kool met het kerriepoeder in circa 3 minuten beetgaar. Schep de rijst en naar smaak sojasaus en peper door de groente en bak alles op hoog vuur 2-3 minuten. Lekker met sambal oelek.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten:
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • Stoofpotje van kip met spinazie, salie en knoflook

    Stoofpotje van kip met spinazie, knoflook en salie

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Chinese kippensoep

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Witlofsalade met kip

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Kipsalade met mandarijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *