Mie met kalkoen
2014-11-25- Keuken:Chinees
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een heerlijk Chinees Hoofdgerecht; Mie met kalkoen.
Ingredienten
• 100 gram kalkoenfilet, in reepjes
• Pancoating (webshop)
• 100 gram rijstemie, gekookt
• ½ theelepel sambal oelek
• ½ eetlepel sojasaus
• 150 gram sperziebonen, schoongemaakt
Bereidingswijze
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Giet de mie af in een vergiet en spoel hem af onder stromend koud water. Laat de mie in het vergiet verder goed uitlekken. Verhit de wok op hoog vuur en voeg de pancoating toe als de wok licht dampt. Bak de kalkoenreepjes in 1-2 minuten op hoog vuur rondom bruin. Voeg de diepvriessperzieboontjes toe en roerbak alles 3-4 minuten tot de groenten beetgaar zijn. Schep de mie erdoor en roerbak nog 1 minuut tot de mie goed heet is. Breng op smaak met sojasaus en sambal. Verdeel de mie over twee kommen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.