Macaroni met gehaktballetjes
2014-12-16- Keuken:Italiaans
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een heerlijke recept. Macaroni met gehaktballetjes.
Ingredienten
• 100 gram gekookte volkoren macaroni
• 25 gram geraspte 20+ kaas
• 3/10 zakje Italiaanse wokgroente met broccoli (750 g, diepvries ah)
• 3/10 pot Sugocasa van Grand ‘Italia
• 75 gram tartaar
Bereidingswijze
1. Kook de macaroni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de macaroni in een vergiet uitlekken, doe de pasta terug in de pan en houd warm.
2. Verhit pancoating in een wok of braadpan en bak hierin, al omscheppend, de balletjes rondom bruin. Schep ze uit de pan. Spuit eventueel nog wat Pancoating in de wok of braadpan en roerbak hierin de wokgroente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de gehaktballetjes weer terug, voeg de sugo basilico toe en breng het al roerend aan de kook (voeg eventueel wat water toe als de saus te dik is). Breng op smaak met zout en peper.
3. Schep de macaroni in 4 diepe borden en schep de saus erop. Strooi er wat geraspte kaas over.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.