Maaltijdkippensoep met rijst
2014-08-30- Keuken:Nederlands
- Menugang:Soep
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Ingredienten
• ½ theelepel kerrie
• 100 gram kipfilet
• 3,75 dl kippenbouillon
• Koriander
• Pancoating (webshop)
• Peper en zout
• ½ prei
• 25 gram rijst
• ½ ui
• 100 gram witte kool
Bereidingswijze
Kook de rijst in 2 ½ dl water gaar. Maak de ui en de prei schoon. Snijd de ui in snippers en de prei in ringen. Fruit de ui en de prei met de kerrie in de pancoating goudbruin. Voeg peper en zout toe en schenk de kippenbouillon er bij. Kook dit 5 minuten. Schaaf de kool in repen. Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Roer de kool en de kip door de soep en kook de soep nog 10 minuten. Schep de rijst door de soep. Strooi kleingesneden koriander over de soep. Lekker met brood.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.