Kruimige aardappelen met snijbonen
2014-11-06- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijk gerecht. Kruimige aardappelen met snijbonen.
Ingredienten
• 100 gram cela vita kruimige aardappelen
• ¼ ei
• ¼ zakje gehaktkruiden
• ¼ eetlepel magere melk
• Pancoating (webshop)
• 87,50 gram rundertartaar
• 125 gram snijbonen
• Snufje nootmuskaat
Bereidingswijze
Meng de tartaar, gehaktkruiden, paneermeel, melk en het ei door elkaar heen. Maak hier 2 gehaktballen van. Braad de gehaktballen in de pancoating ca. 20 minuten rondom gaar. Kook de snijbonen in ca. 20 minuten. Strooi er een beetje nootmuskaat over heen. Kook de aardappelen in een pan met water in ca. 12 minuten gaar.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.