Krieltjessalade met roze garnalen
2014-04-14- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 10m
- Kooktijd: 20m
- Gereed: 30m
Makkelijke krieltjessalade met garnalen, lekker en snel klaar.
Ingredienten
• 75 gram roze garnalen
• 25 ml Campina kookroom light
• 100 gram krieltjes
• 20 gram waterkers
• ½ theelepel grove mosterd
Bereidingswijze
Kook de aardappeltjes in ruim water met zout gaar. Giet de aardappeltjes af en laat ze op een platte schaal snel afkoelen. Halveer de grotere aardappeltjes. Klop in een grote schaal een sausje van de room met de mosterd en zout en peper. Meng de aardappeltjes, de garnalen en de waterkers door het sausje en laat de smaken ca. 10 minuten intrekken.
Vul deze krieltjessalade aan met een lekkere kropsalade met tomaat, komkommer en bieslook
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.