Krieltjessalade met roze garnalen
2014-11-24- Keuken:Nederlands
- Menugang:Salades
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijke salade gerecht: Krieltjessalade met roze garnalen.
Ingredienten
• 25 ml Walden farms mayo
• ½ theelepel grove mosterd
• citroensap of azijn
• 100 gram krieltjes
• 100 gram roze garnalen
• 100 gram waterkers
• paar blaadjes sla
• tomaat
• stuk komkommer
Bereidingswijze
Kook de aardappeltjes in ruim water met zout gaar. Giet de aardappeltjes af en laat ze op een platte schaal snel afkoelen. Halveer de grotere aardappeltjes. Als je wilt kan je er voor kiezen om de afgekoelde krieltjes nog even in de pancoating te bakken, kook ze dan wel iets minder lang. Bak de garnalen in een pan met pancoating. Klop in een ruime schaal een sausje van de mayo met de mosterd en zout en peper, voeg eventueel nog een beetje citroensap of azijn toe. Meng de aardappeltjes, de garnalen, de waterkers, sla, tomaat en komkommer door het sausje en laat de smaken ca. 10 minuten intrekken.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
gepost door Willy Op 20 januari 2018
Jammer dat deze foto niet klopt met het recept!
gepost door Dick Sandbergen Op 19 maart 2018
Je had helemaal gelijk, ik heb het recept aangepast, volgens mij klopt het nu wel.