Koolvis uit de oven
2014-11-24- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een lekkere ovengerecht: Koolvis uit de oven.
Ingredienten
• 1 teentje knoflook, in dunne plakjes
• 100 gram koolvisfilet
• 100 gram kruimige aardappels, geschild
• 75 ml magere melk
• Pancoating (webshop)
• tak(jes) verse tijm
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180*C. Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Bestrooi de vis met zout en peper en leg hem in een kleine ovenschaal ingesprayd met pancoating. Breng de melk met de knoflook, de tijm en wat Pancoating aan de kook. Schenk de melk over de vis en dek de schaal af met aluminiumfolie. Laat de vis in het midden van de oven in circa 15 minuten gaar worden. Giet de aardappels af. Stamp ze fijn en roer en zoveel van het stoofvocht door tot de puree smeuïg is. Serveer de vis met de puree. Lekker met gestoofde courgette.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.