Komkommersoep met kaasspreadcrostini

2014-10-30
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Een lekkere vegetarische soep: Komkommersoep met kaasspreadcrostini

Ingredienten


• 1 crackers
• ½ eetlepel gehakte munt (vers of diepvries)
• 63 dl kippenbouillon
• ¾ teentje knoflook
• ½ komkommer
• 1 dl magere yoghurt
• 25 gram slankie fris & romig augurk-komkommer
• Tabasco
• 1/7 theelepel zout

Bereidingswijze

Schil de komkommer, halveer ze in de lengte en verwijder de pitten met een spitse theelepel. Pureer de komkommer in een keukenmachine of met de staafmixer of rasp deze. Meng het komkommermengsel met gepelde geperste teentjes knoflook en zout. Klop er de yoghurt en bouillon door en voeg enkele druppels tabasco toe. Dek de soep af en laat deze in de koelkast goed koud worden. Dit kan van tevoren. Besmeer de crackers met augurk-komkommer-kaasspread. Serveer de komkommersoep bestrooid met munt met de crostiniés.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • Zoete pikante tofu met gebakken noodles

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *