Kipfilet van de barbecue
2014-11-07- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een heerlijke kipfilet van de barbecue.
Ingredienten
• 100 celavita nieuwe krieltjes in de schil
• 100 gram kipfilet
• ½ komkommer
• 1 lente-uitjes
• Pancoating (webshop)
• ½ eetlepel paprikapoeder
• 3 tomaten
• Versgemalen zout en peper
Bereidingswijze
Prik enkele gaatjes in het bovenfolie van de krieltjes en plaats de verpakking in de magnetron. Verwarm de aardappeltjes volgens de bereidingstijd op de verpakking. Laat na afloop de aardappeltjes nog circa 1 minuut in de verpakking nagaren. Snijd de uien in dunne ringen, vierendeel de tomaten en snijd de komkommer in stukjes. Meng dit door elkaar. Bestrooi de kipfilet met zout, peper en paprikapoeder. Bak de kipfilet circa 5 min. aan beide zijden op de BBQ of in een grillpan. Schep de krieltjes uit de verpakking op een bord.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.