Kip met broccoli
2014-05-22- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Kipfilet met cajunkruiden, broccoli, prei, paprika, knoflook en spaanse peper. Lekker pittig, heerlijk bij rijst en een frisse salade.
Ingredienten
• 100 gram kipfilet
• Pancoating (webshop)
• 150 grambroccoli
• ½ prei
• ½ rode paprika
• ½ spaanse peper
• ½ teentje knoflook
• cajunkruiden
Bereidingswijze
Snij de kipfilet in stukjes en bestrooi met cajunkruiden. Snij de knoflook, de prei en de spaanse peper (zonder zaadjes) in dunne plakjes. De rode paprika in reepjes. Verhit in een wok pancoating en fruit daarin de knoflook en spaanse peper. Voeg de kip toe en bak deze rondom bruin. Voeg de prei, paprika en de kleingesneden broccoli toe. Roer alles goed door elkaar en laat op laag vuur circa 10 min. bakken totdat alles beetgaar is. Serveer met rijst of gebakken aardappeltjes.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.