Kip curry met paksoi
2014-05-20- Keuken:Chinees
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Kip curry met paksoi, heerlijk met een volkorenpasta of rijst en een frisse salade van ijsbergsla, radijs, komkommer en tomaat.
Ingredienten
• 100 gram kipfilet, in blokjes
• ½ struik paksoi
• 1 ui, gesnipperd
• Pancoating (webshop)
• 20 gram namai currypasta
Bereidingswijze
Verhit de pancoating in een wok en fruit de ui met de currypasta tot deze gaat geuren. Schep de blokjes kip erdoor en bak ze op hoog vuur bruin. Voeg na 5 minuten 100 ml water toe en stoof de kip op matig vuur in 10 minuten gaar. Schep de blokjes regelmatig om. Breek de bladeren paksoi van de stronk en snijd ze in grove stukken. Verhit pancoating in een grote koekenpan en roerbak de paksoi op hoog vuur in 5-7 minuten beetgaar. Voeg de paksoi bij de kipcurry of serveer deze apart. Lekker met een flinke schep magere yoghurt.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.