Kalkoenbiefstuk
2014-09-19- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heel smakelijk gerecht, kalkoenbiefstuk.
Ingredienten
• ¼ bouillonblokje
• 25 ml campina kookroom light
• 62,50 gram champignons
• ¼ eetlepel citroensap
• ¼ eetlepel dille
• 1 kalkoenbiefstukjes
• ½ teentje knoflook
• Peper en zout
Bereidingswijze
Breng de pan op braadtemperatuur en snijd de champignons in plakjes. Peper de biefstukjes en bak ze aan beide zijden bruin haal ze eruit en houd ze warm, zo mogelijk op een andere verwarmde bodem of au bain marie. Bak de champignons gedurende 5 minuten, dat wil zeggen smoren met de deksel op de pan. Pel de knoflook en pers deze erboven uit. Voeg vervolgens de room, het citroensap en bouillonblokje toe. De dille er door roeren en de saus op smaak maken met een snufje zout en de biefstukjes er weer in leggen. Lekker met gebakken aardappeltjes en broccoli. Smakelijk eten!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.