Kabeljauw uit de oven
2014-05-22- Keuken:Nederlands
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Kabeljauw uit de oven met champignons, paprika en een lente uitje. Heerlijk op smaak gebracht met witte wijn en sojasaus. Lekker met rijst.
Ingredienten
• 100 gram kabeljauw
• ½ doosje champignons
• ½ groene paprika
• 2 lente uitjes
• 2 eetlepels sojasaus
• 3 eetlepels witte wijn
• Zout
• Peper
Bereidingswijze
Leg een groot stuk zilverfolie met de glanzende kant naar buiten. Leg de kabeljauw erop en bestrooi deze met peper en zout. Snij de paprika, de champignons en de lente ui klein en verdeel deze over de vis. Sprenkel er dan 1 ½ eetlepel witte wijn over. Sluit het pakketje en leg deze 15 tot 20 minuten in de oven op 220 graden. Haal het pakketje uit de oven en maak de bovenkant open, sprenkel er nu 2 eetlepels sojasaus overheen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.