Jus
2014-05-22- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 5m
Makkelijke jus, zelf op smaak te maken met wat bouillon en een klein beetje bindmiddel, een sjalotje of wat sambal oelek.
Ingredienten
• 1 sjalotje
Bereidingswijze
Als je bijvoorbeeld tartaar gebakken hebt in de pancoating blijft er altijd wat na in de pan. Daar kun je een heerlijke jus van maken. Je kan er eventueel een sjalotje aan toevoegen of een klein beetje bouillon met wat bindmiddel. Ook sambal oelek kan lekker zijn. Zo heb je snel een heerlijke jus voor bv over je aardappels.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.