Italiaans stoofvlees

2014-05-25
Italiaans_Stoofvlees
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 30m

Italiaans stoofvlees van magere runderlappen met paprika en tomaat. Lekker gerecht bij volkoren pasta, maar ook lekker bij aardappelpuree.

Ingredienten


• 100 gram mager rundvlees
• 100 gram volkoren pasta naar keuze
• 1 gele paprika
• 1 rode paprika
• 1 groene paprika
• 1 ui
Pancoating (webshop)
• ½ blikje gepelde tomaten
• klein blikje tomatenpuree
• 2 ½ theelepel italiaanse kruiden
• Paprikapoeder
• Peper
• Zout

Bereidingswijze

Snij het vlees in reepjes en bak het in de pancoating bruin. Bak de ui en de gesneden paprika’s mee en voeg de kruiden, het halve blik gepelde tomaten en de tomatenpuree toe. Voeg naar eigen smaak paprikapoeder, peper en zout toe. Voeg eventueel wat water toe. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Strooi er, als het klaar is eventueel wat parmezaanse kaas overheen. Ook lekker met aardappelpuree.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten:
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • vegetarische lasagne

    Vegetarische lasagne

  • slanke hachee

    Slanke Hachee

  • Weekend-maaltijdsoep

    Weekend maaltijdsoep

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Koolrolletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *