Indische vis- en groenteschotel
2014-05-25- Keuken:Oosters
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Indische vis- en groenteschotel met kabeljauw, taugé en Indische kruiden. Heerlijk met zilvervlies- of basmatirijst en een frisse salade.
Ingredienten
• 100 gram kabeljauw of koolvis
• ½ bami groentepakket
• Pancoating (webshop)
• 2 eetlepels sojasaus
• Mespuntje gemberpoeder
• Mespuntje koenjit
Bereidingswijze
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.