Indische vis- en groenteschotel

2014-05-25
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Indische vis- en groenteschotel met kabeljauw, taugé en Indische kruiden. Heerlijk met zilvervlies- of basmatirijst en een frisse salade.

Ingredienten


• 100 gram kabeljauw of koolvis
• ½ bami groentepakket
Pancoating (webshop)
• 2 eetlepels sojasaus
• Mespuntje gemberpoeder
• Mespuntje koenjit

Bereidingswijze

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief
Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • Zoete pikante tofu met gebakken noodles

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • Rijstschotel met garnalen

    Rijstschotel met garnalen

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *