Indiase curry met tilapiafilet
2014-05-26- Keuken:India
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Indiase curry met tilapiafilet, makkelijk te bereiden en snel klaar. Heerlijk bij zilvervliesrijst en een lekkere frisse salade.
Ingredienten
• 100 gram tilapiafilet, in reepjes
• 1 eetlepel namjai currypasta
• Pancoating (webshop)
• 25 ml kookroom light, Campina
• 15 gram verse munt, fijngehakt
Bereidingswijze
Verhit de pancoating in een wok en roerbak de currypasta in 1 minuut. Voeg de tilapiafilet toe en roerbak de vis 2 minuten. Voeg de room toe en breng alles al roerend aan de kook. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en strooi de munt erover. Lekker met rijst en komkommersalade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.