Warning: Use of undefined constant WPLANG - assumed 'WPLANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u558441597/domains/totalbodybalance.nl/public_html/__kookboek/wp-content/plugins/google-maps-ready/config.php on line 3

Warning: Use of undefined constant WPLANG - assumed 'WPLANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u558441597/domains/totalbodybalance.nl/public_html/__kookboek/wp-content/plugins/google-maps-ready/config.php on line 6

Warning: Use of undefined constant recipe_widget_title - assumed 'recipe_widget_title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u558441597/domains/totalbodybalance.nl/public_html/__kookboek/wp-content/themes/food-recipes/functions.php on line 144
Hongaars rundvlees uit de romertopf volgens Total Body Balance - Afvallen & Afslanken

Hongaars rundvlees uit de romertopf

2014-05-26
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 2:40 h

Heerlijk Hongaars rundvlees met paprika, tomaat, ui, paprikapoeder, en knoflook. Lekker met volkorenrijst en een frisse komkommersalade.

Ingredienten


• 100 gram magere runderpoulet
• 1 groene paprika
• 1 tomaat
• 1 ui
• 1 dl gezeefde tomaten
• 1 teentje knoflook
• ¼ zakje opkikker tuinkruiden
• ½ eetlepel paprikapoeder
• Zout
• Peper

Bereidingswijze

Romertopfschaal en -deksel ca. 15 minuten in een bak met koud water zetten. Ui ellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Eventueel tomaat ontvellen en vruchtvlees in stukjes snijden. De Romertopf uit het water nemen. In de Romertopf de runderpoulet vermengen met de uiensnippers, de paprika- en tomatenstukjes en het paprikapoeder. Knoflook pellen en er boven uitpersen. Opkikker er boven uitstrooien. Gezeefde tomaten en anderhalve deciliter water toevoegen. Deksel op de schaal doen en de schaal in een koude oven zetten. De oven inschakelen op 200 ºC en het rundvlees in ca. 2 uur gaar laten worden. Dit gerekend vanaf het moment dat de oven op temperatuur is. Op smaak brengen met zout en peper en serveren met rijst.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: , Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(3.7 / 5)

3.7 5 3
Beoordeel dit recept

3 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • slanke moussaka

    Slanke Moussaka

  • vegetarische lasagne

    Vegetarische lasagne

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

  • slanke hachee

    Slanke Hachee

Recipe Opmerkingen

Comment (1)

  1. gepost door Max Op 9 juni 2018

    Heerlijk! Ik heb oven op 150 gezet. 2 uur en toen in de oven laten staan nog een uyr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *