Hete Kip
2014-05-26- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 40m
Heerlijke hete kip met ui champignons en een heerlijke saus. Lekker met zilvervliesrijst en een frisse komkommersalade.
Ingredienten
• 100 gram kipfilet, in stukjes
• 1 kleine ui
• 50 gram champignons
• 1 teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• ½ theelepel Stevia zoetstof
• 50 gram tomatenketchup (webshop)
• ½ theelepel azijn
• 1 theelepel sambal oelek
Bereidingswijze
Spray de pan in met pancoating, bak hierin de kipfilet op half laag vuur gaar. Voeg na 2 minuten ook de uien toe en bak deze mee. Is de kip bijna gaar, voeg dan de champignons en het teentje knoflook toe. Zijn deze ook goed meegebakken, voeg dan de zoetstof, tomatenketchup, azijn en sambal oelek toe. Onder goed roeren nog even laten sudderen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.