Groentecurry met ei

2014-10-29
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 25m
  • Gereed: 0m

Een smakelijke vegetarisch Indiaas gerecht; groentecurry met ei.

Ingredienten


• ½ pakje namjai currypasta
Pancoating (webshop)
• 100 gram rijst
• 1 scharrelei
• ¼ pakje sperziebonen (diepvries, 450 g, ah)
• ¼ spitskool
• ½ ui, grof gesnipperd

Bereidingswijze

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de eieren in 6-8 minuten bijna hard. Kook de sperziebonen in 3-5 minuten gaar. Verwijder de buitenste bladeren van de kool, snijd de kool in tweeën en snijd de harde stronk weg. Snijd de stukken kool daarna in dunne repen. Verhit de pancoating in een wok en roerbak de ui en spitskool 2-3 minuten. Giet de sperziebonen af en schep ze door de groenten. Roerbak nog 1-2 minuten en schep dan de currypasta erdoor. Warm de groentecurry op zacht vuur nog 2-3 minuten door. Pel de eieren en halveer ze. Schep de rijst op twee borden en verdeel de groentecurry erover. Leg de eieren erop.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • Zoete pikante tofu met gebakken noodles

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • vegetarische lasagne

    Vegetarische lasagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *