Groene kruidensaus
2014-05-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 5m
Lekkere groene kruidensaus, lekker voor bij vlees, over een salade of lekker om als dipsaus te gebruiken bv. met wat bloemkoolroosjes.
Ingredienten
• 75 gram magere kwark
• 1 eetlepel ui, fijn gesnipperd
• ½ eetlepel peterselie
• ½ eetlepel bieslook
• 1 theelepel dragon
• 1 theelepel kervel
• Gemalen peper
• Enkele druppels citroensap
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.