Gevulde paprika uit de pan
2014-05-30- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 40m
Gevulde paprika uit de pan heerlijk gevuld met rijst, tomaten en een gesnipperd uitje,overgoten met een tomatensausje.
Ingredienten
• 100 gram tartaar
• 100 gram rijst
• 2 paprika´s
• 1 uitje
• 1 klein blikje tomatenpuree
• Peper
• Zout
• Maïzena
• Jus poeder maggi light
Bereidingswijze
Snij het steeltje van de paprika’s en haal de zaadjes eruit. Meng in een kom het tartaartje met de rauwe rijst, genipperde ui en de kruiden. Vul met dit mengsel de paprika’s. Zet de gevulde paprika’s rechtop in een steelpannetje en giet er kokend water bij todat ze net niet onder water staan, voeg aan het water een klein blikje tomenpuree toe. Laat dit geheel een half uurtje zachtjes koken. Haal de paprika’s uit de pan en doe wat maizena en evt wat juspoeder bij de saus, zodat deze een beetje “dikker” is. Giet de saus over de paprika’s. Heerlijk !
Als aanvulling adviseer ik een frisse salade met balsamico azijn.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.