Geroerbakte biefstuk met taugé
2014-06-05- Keuken:Chinees
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Lekker voor bij de rijst, geroerbakte biefstuk met taugé.
Ingredienten
• 100 gram biefstuk
• 50 gram taugé
• Pancoating (webshop)
• ½ teentje knoflook
• 3 takjes koriander
• 1 eetlepel sojasaus ( let op: geen suiker)
• 1 droge sherry
• ½ mespuntje sambal
• Zout
Bereidingswijze
Was de taugé en laat dit goed uitlekken. Maak de koriander schoon en snijd het kruid klein. Verwijder het vliesje van de knoflook en snijd het teentje klein. Snijd de biefstuk in smalle repen. Verwarm de pancoating en bak hierin het vlees met de knoflook snel bruin. Voeg de sambal en de taugé toe en roerbak dit 1 minuut mee. Roer de sherry en de sojasaus er door en neem de pan van het vuur. Maak het op smaak met zout. Lekker met rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.