Gepofte aardappel uit de magnetron
2014-05-18- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht, Tussendoortje, Voorgerecht
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Lekker makkelijk en lekker, aardappel uit de magnetron met eventueel Paturain light of linesse.
Ingredienten
• 1 aardappel
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
Was de aardappel en prik er met een vork gaatjes in. Leg op een bord en spuit er een beetje pancoating overheen. Dek af met een stukje plastic folie. Verwarm 2 of 3 minuten in de magnetron op vol vermogen (afhankelijk van de sterkte). Controleer of de aardappel gaar is door er met een vork in te prikken. Snij de aardappel open en bestrooi met zout en peper. Als u het lekker vind kan je er b.v. Paturain linesse op smeren.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.