Gepocheerde kabeljauw
2014-07-21- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een smakelijke gepocheerde kabeljauw. Ook lekker met rijst of aardappels.
Ingredienten
• ½ kabeljauwhaasje
• ½ kip bouillon blokje (zonder suiker)
• ½ klein scheutje water
• ½ teentje knoflook
• Peper/zout naar smaak
• ¼ zakje peterselie
• ½ scheutje droge witte wijn
• ½ ui (gesnipperd)
Bereidingswijze
Doe alle ingredienten in een diepe pan. Deksel erop en stoom/ pocheer alles voor ongeveer 15-20 minuten (afhankelijk van dikte van de vis). Serveer met rijst/ aardappelen en spinazie (lekkere combi).
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.