Gepocheerde kabeljauw

2014-07-21
gepocheerde kabeljauw
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 10m

Een smakelijke gepocheerde kabeljauw. Ook lekker met rijst of aardappels.

Ingredienten


• ½ kabeljauwhaasje
• ½ kip bouillon blokje (zonder suiker)
• ½ klein scheutje water
• ½ teentje knoflook
• Peper/zout naar smaak
• ¼ zakje peterselie
• ½ scheutje droge witte wijn
• ½ ui (gesnipperd)

Bereidingswijze

Doe alle ingredienten in een diepe pan. Deksel erop en stoom/ pocheer alles voor ongeveer 15-20 minuten (afhankelijk van dikte van de vis). Serveer met rijst/ aardappelen en spinazie (lekkere combi).

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *