Gehaktballen
2014-06-08- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Lekkere gehaktballen met augurk, ui en kruiden.
Ingredienten
• 100 gram tartaar
• Kleine stukjes kesbeke augurk
• Ui ( heel fijn geraspt met staafmixer)
• Aromat- poeder (geel)
• Evt. sojasaus (japanse)
• Heel fijn gesneden peterselie
• Italiaanse kruiden
• Verse knoflook, geperst
• Tomatenpuree uit een blikje
Bereidingswijze
Alle ingrediënten door elkaar mengen en er 2 mooie platte ballen van maken (met wat water). Een tijdje voor het aan tafel gaan maken, zodat ze flink kunnen opstijven, aangezien er geen paneermeel of ei doorheen zit. Een beetje Franse mosterd (wel suikervrij!) erdoor is ook erg lekker. Variatie: Maak hele kleine gehaktballetjes en gaar die in eigengemaakte tomatensaus van pommodore, wild garlic mix geweld in water, en verse knoflook. Heerlijk bij pasta en verse sla of verse groenten. Eet smakelijk!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.